Δευτέρα - Τρίτη

9:30 - 23:00

Τετάρτη

9:30 - 23:00

Πέμπτη

9:30 - 23:00

Παρασκευή

9:30 - 23:00

Σάββατο

09:30-17:00

Τοποθεσία: Εθνικής Αντιστάσεως 16 Καλαμαριά - 55133

e-Dance

📢  e-Dance By Allstar   📢

💃Το e-DANCE είναι η διαδικτυακή σχολή μας! Η επιμονή μας στη βελτίωση των υπηρεσιών μας και τη διάδοση της αγάπης μας για τη τέχνη του χορού μας οδήγησε στη δημιουργία της πρώτης Διαδικτυακής σχολής. Κρίνοντας απαραίτητο να προσαρμοστούμε σε οποιαδήποτε συνθήκη που μπορεί να προκύπτει ακολουθήσαμε τις εξελίξεις και αναπτύχθηκε η νέα υπηρεσία διαδικτυακών μαθημάτων με σκοπό να λειτουργήσει αυτόνομα αλλά και συνδυαστικά με τις ήδη υπάρχουσες.  Μια ολοκληρωμένη σύγχρονη πλατφόρμα που ο καθένας μπορεί να παρακολουθήσει μαθήματα χορού και γυμναστικής. Με τη δυνατότητα παρακολούθησης ομαδικών μαθημάτων κάθε είδους αλλά και τη κράτηση ατομικού μαθήματος σας παρέχουμε ένα πλήρες πακέτο μαθημάτων για ερασιτέχνες και επαγγελματίες.

Τα προγράμματα είναι ειδικά διαμορφωμένα για να πραγματοποιηθούν από το σπίτι σας με απόλυτη ασφάλεια ακολουθώντας τη καθοδήγηση του δασκάλου. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται ζωντανά μέσω της πλατφόρμας του zoom. Με το e- DANCE σας φέρνουμε την αίθουσα χορού στο σπίτι σας.

👉Μπορείτε να επιλέξετε για δοκιμή οποιοδήποτε μάθημα σας ενδιαφέρει!

👉Η χρέωση του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί μόνο εάν συνεχίσετε το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

👉Η χρέωση γίνεται βάση τον αριθμό των μαθημάτων που πραγματοποιούνται ανά εβδομάδα.

Πακέτο Δημιουργικής απασχόλησης παιδιών

Σε μια καθημερινότητα όπου η τεχνολογία είναι διαθέσιμη και η δημιουργική απασχόληση των παιδιών είναι επιτακτική η σχολή AllStar dance σας φέρνει τη δραστηριότητα στο σπίτι σας μέσω του e-DANCE.

Η δημιουργική απασχόληση των παιδιών είναι οι δραστηριότητες που αποσκοπούν τόσο στην ενεργή συμμετοχή του παιδιού όσο και στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων. Επίσης, έχει αναγνωριστεί ως προϋπόθεση για την υγιή ανάπτυξη των νοητικών, κοινωνικών και ψυχικών δεξιοτήτων των παιδιών. Τα παιδιά απορροφούν τα καινούρια ερεθίσματα, κατακτούν τη κοινωνικότητα, χτίζουν την αυτοπεποίθηση τους και μαθαίνουν να αγαπούν τη γνώση.

Μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να μάθουν, να δημιουργήσουν, να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν, και αναπτυχθούν νοητικά και συναισθηματικά. Η δημιουργική απασχόληση προσφέρει μια πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του. Δίνουμε στα παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν τον εαυτό τους, να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους, να αναπτύξουν το δυναμικό τους και να ενισχύσουν τις αδυναμίες τους.

Έρευνες έχουν δείξει ότι όταν ενθαρρύνουμε παιδιά να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα τους, όχι μόνο μέσα από τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες αλλά και με το να τους μαθαίνουμε να χρησιμοποιούν δημιουργικούς τρόπους να λύνουν τα προβλήματα τους και να επικοινωνούν, τα βοηθάμε να είναι πιο χαρούμενα και πιο σίγουρα για τον εαυτό τους.

Μέσα από αυτές τις δραστηριότητες τα παιδιά θα καταστούν ικανά να εξωτερικεύουν τα συναισθήματα τους και τη δημιουργική φαντασία τους, να επεξεργάζονται και να μετασχηματίζουν πληροφορίες, να αναγνωρίσουν της αξία της συνεργασίας και της επικοινωνίας μέσα σε μια ομάδα και να αποκτήσουν δεξιότητες μέσω της παρατήρησης, του διαλόγου και της έρευνας.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

☎ Τηλέφωνα εξυπηρέτησης 2310 240 505 & 2310441777
📧 city@allstardance.gr

e-Dance