Ανακοινώσεις, Νέα

All Star Kids Summer Camp

Η σχολή χορού All Star Dance μετατρέπεται σ’ ένα καλοκαιρινό παιδικό προορισμό στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις μας, μέσα στη ΔΕΘ – HELEXPO στο περίπτερο 6. Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία γεμάτη δραστηριότητες όπως χορός, θέατρο, μουσική άθληση και παιχνίδι περιμένει τα παιδιά ηλικίας 4  έως 11. Με αφορμή τη  καλοκαιρινή ιστορία που δημιούργησε η θεατρολόγος – υπεύθυνη προγράμματος Μαρία Χατζηαγγελίδου, οι συμμετέχοντες θα ταξιδέψουν και θα γνωρίσουν τον κόσμο των τεχνών. Βασικός σκοπός του προγράμματος, το οποίο καθοδηγείται από εξειδικευμένους παιδαγωγούς, είναι η ψυχαγωγία και η καλλιέργεια της συνεργασίας και ομαδικότητας με οδηγό το παιχνίδι. Οχτώ διαφορετικές θεματικές εβδομάδες θα γεμίσουν το φετινό καλοκαίρι της πόλης με γέλιο, χαρά και πολύ παιχνίδι.


ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
Κάθε εβδομάδα τα παιδιά θα γνωρίζουν ένα νέο είδος χορού μέσα από τη θεατρική ιστορία που έχει δημιουργηθεί. Οι εβδομαδιαίες δράσεις είναι διαμορφωμένες με τέτοιο τρόπο ώστε κάθε παιδί να μπορεί να παρακολουθήσει τη θεματική της κάθε εβδομάδας ξεχωριστά.
ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
08:00 – 09:30 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ – ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
09:30 – 10:30 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 1
10:30 – 10:40 ΔΙΑΛΕΙΜΑ
10:40 – 11:40 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 2
11:40 – 11-50 ΔΙΑΛΕΙΜΑ
11:50 – 12:50 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 3
12:50-14:00 ΧΑΛΑΡΩΣΗ- ΚΟΛΑΤΣΙΟ-ΠΙΚ ΝΙΚ
14:00-15:00 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 4
15:00 – 16:00 ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ – ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΧΟΡΟΣ
Μαθήματα χορού αντίστοιχα προσαρμοσμένα στις ηλικίες και στη θεματολογία της εβδομάδας

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Με αφορμή τη καλοκαιρινή ιστορία που δημιουργήθηκε στο χώρο του AllStar City Camp τα παιδιά θα γνωρίσουν τη τέχνη του θεάτρου μέσα απ’ το παιχνίδι το οποίο βασίζεται σε θεατρικές τεχνικές & ασκήσεις συνδυασμένες με τη τέχνη του χορού και της μουσικής.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Με οδηγό το παιχνίδι και ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα από έμπειρους γυμναστές – παιδαγωγούς τα παιδιά θα ασκηθούν διασκεδάζοντας και ανακαλύπτοντας τις δυνατότητες του σώματος τους.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΛΗΣ
Στον εξωτερικό χώρο της σχολής και στο περίκλειστο φυλασσόμενο χωρίς κίνηση αυτοκινήτων χώρο της ΔΕΘ – HELEXPO, τα παιδιά θα μπορούν να παίξουν ελεύθερα υπό την καθοδήγηση – εποπτεία των παιδαγωγών. Γνωστά νέα και παλιά παιχνίδια αυλής όπως μήλα , χουλα χουπ , σκυταλοδρομίες κ.α.

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Ας παίξουμε ελεύθερα! Την ώρα του ελεύθερου παιχνιδιού ειδικά διαμορφωμένες γωνιές περιμένουν τα παιδιά  όπου εκεί μπορούν να παίξουν ελεύθερα ανάλογα με την ηλικία τους και κατ’ επέκταση τα ενδιαφέροντα τους . Στο ελεύθερο παιχνίδι τα παιδιά έχουν την επιλογή να δημιουργήσουν ένα δικό τους παιχνίδι από την αρχή, να επιλέξουν τη διάρκεια, τους κανόνες ή ακόμη και τα αντικείμενα που θα χρησιμοποιήσουν. Έτσι, ενεργοποιούν τη φαντασία τους, τη σκέψη αλλά ακόμη και τη μεταξύ τους επικοινωνία. Επιτραπέζια, τουβλάκια, παραμύθια, γωνιά ζωγραφικής είναι μερικές από τις επιλογές τους.

ΑΦΙΞΗ
Παρακαλείστε να τηρείτε το ωράριο για να γίνεται κανονικά η έναρξη των δραστηριοτήτων. Παραλαμβάνουμε πάντα από το χώρο της γραμματείας της σχολής όπου και θα δηλώνετε τη παράδοση του παιδιού.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ
Η παραλαβή του παιδιού σας γίνεται με την επίδειξη της ταυτότητας στο προσωπικό της σχολής. Παρακαλείστε να ακολουθήσετε τους κανόνες παραλαβής.

ΔΙΑΛΕΙΜΑ
Κατά τη διάρκεια του διαλλείματος γίνεται αερισμός των αιθουσών , και η προσωπική υγιεινή των παιδιών (τουαλέτα, πλύσιμο χεριών, άλλαγμα ρούχων)

ΜΕΤΡΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
-Αερισμός και καθαρισμός αιθουσών σε κάθε διάλειμμα
-Κλειστά τμήματα με μέγιστο αριθμό ατόμων λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του Υπουργείου προστασίας του πολίτη.
-Παραλαβή των μαθητών μόνο με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας στη γραμματεία.
-Ιατρός εντός ΔΕΘ καθ’ όλη τη διάρκεια του camp.

ΞΕΝΑΓΗΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Κάθε Τρίτη και Τετάρτη 10:00 με 12:00

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
–  Τιμή εβδομάδας : 75€
–  Τιμή early booking (προπληρωμή 15 ημέρες πριν) : 65€ (μόνο στο 1ο παιδί)
–  Τιμή για αδέλφια (μόνο) : 55€ για το 2ο παιδί
–  Τιμή για repeaters (από την τέταρτη εβδομάδα συμμετοχής & κάθε επόμενη) :  60€
-Προπληρωμή μήνα ( 4 εβδομάδες) 260€

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τηλ: 2310 240 505
e-mail: city@allstardance.gr

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Η κάθε πληρωμή – κράτηση θέσης θα γίνεται μέχρι την ημέρα Πέμπτη της εβδομάδας που προηγείται της συμμετοχής.
Μέσω τραπεζικής κατάθεσης

EuroBank
GR40 0260 0140 0002 7020 0952 364

Τράπεζα Πειραιώς
GR43 0172 2330 0052 3309 7762 336

Μέσω Payment link
Για τη συγκεκριμένη διαδικασία παρακαλώ επικοινωνήστε με τη γραμματεία της σχολής μας.

Πληρωμή με μετρητά ή Κάρτα στη σχολή
Μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχολή μας στις ώρες λειτουργίας και να πληρώσετε στη γραμματεία με μετρητά ή με κάρτα στο σύστημα POS.