Δευτέρα - Τρίτη

9:30 - 23:00

Τετάρτη

9:30 - 23:00

Πέμπτη

9:30 - 23:00

Παρασκευή

9:30 - 23:00

Σάββατο

09:30-17:00

Τοποθεσία: Εθνικής Αντιστάσεως 16 Καλαμαριά - 55133

ΚΔΑΠ

Η σχολή χορού All Star Dance σας παρουσιάζει την νέα της υπηρεσία

KΔΑΠ By All Star Dance!

ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ 

Σας περιμένουμε όλους στους υπέροχους και άνετους χώρους μας στην Αιγαίου 11 και στην Εθνικής Αντιστάσεως 16 , Καλαμαριά να περάσουμε δημιουργικά απογεύματα με πολλές κατασκευές, ρομποτική, αθλητικές δραστηριότητες, master chef junior, χορό και άλλες υπέροχες δραστηριότητες που θα εκπλήξουν τους μικρούς μας φίλους!

ΣΚΟΠΟΣ μας είναι μέσα από το παιχνίδι και τη δημιουργική απασχόληση το παιδί να μάθει να ανακαλύπτει τα κρυφά ταλέντα του, να ανοίγει τους ορίζοντές του, να αναπτύσσει τις κινητικές του δεξιότητες, να μαθαίνει το ομαδικό πνεύμα και τον ευγενή ανταγωνισμό περνώντας φανταστικά κάθε απόγευμα με τους φίλους του!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΔΑΠ:

ΔΕΥΤΕΡΑ         14:00-22:00
ΤΡΙΤΗ               14:00-22:00
ΤΕΤΑΡΤΗ         14:00-22:00
ΠΕΜΠΤΗ         14:00-22:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ    14:00-22:00
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΝΤΩΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΠΡΩΙΝΟ 08:00- 16:00
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε στην πλατφόρμα μας

https://docs.google.com/…/1vg5IgdI3nCjgI6GTFJa24AOU6hP…/edit

Και ο υπεύθυνος του τμήματος Άκης Σιούτης θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας κατευθύνει με την διαδικασία απόκτησης του voucher για την συμμετοχή όλων των φίλων μας από 5-12 ετών!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λήξη προθεσμίας αίτησης Voucher 05/08

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ! 

Master Chef Junior : Με την βοήθεια των μαγείρων μας το παιδί δημιουργεί υπέροχες λιχουδιές βελτιώνοντας τις λεπτές κινητικές δραστηριότητες των χεριών του.

Μαζικός Αθλητισμός : Έχοντας συμμάχους μας το ασφαλές στρώμα Air Track, τους άνετους χώρους αλλά και την πολυετή τεχνογνωσία μας, το παιδί μπορεί να απασχοληθεί γύρω από ομαδικά παιχνίδια, να μάθει βασικές αρχές στήριξης του σώματός του μέσω εύκολου ασκησιολογίου της ενόργανης γυμναστικής και να αποκτήσει τέτοιες κινητικές δεξιότητες που θα το ενθουσιάσουν.

Ρομποτική : Ανακαλύπτει την συναρμολόγηση αλλά και τον προγραμματισμό του παιχνιδιού-ρομπότ μένοντας έκπληκτο από το πώς μπορεί να το χειριστεί και παράλληλα να παίξει μαζί του.

Σχολική Μελέτη:  Μετά το σχολείο του με την βοήθεια των δασκάλων του, ολοκληρώνει τις ασκήσεις για το σπίτι κάνοντας και μια μικρή επανάληψη όσων έχει μάθει ήδη το πρωί στο σχολείο.

Ακαδημία μικρών μάγων/ ζογκλέρ : Καλεσμένοι μάγοι κ ζογκλέρ μυούν τα παιδιά στον μαγικό τους κόσμο μαθαίνοντας τους τα μυστικά της τέχνης τους.

Υποκριτική / Φωνητική  : Εξειδικευμένοι δάσκαλοι εισάγουν  στις τέχνες του θεάτρου και του τραγουδιού μέσα από σειρά ευχάριστων ασκήσεων και παιχνιδιών .

Καλλιτεχνικά / Εικαστικά :  Με την καθοδήγηση των δασκάλων αφήνουν τη φαντασία τους ελεύθερη, δημιουργούν ζωγραφιές, γλυπτά και διάφορες κατασκευές και έρχονται σε επαφή με την καλλιτεχνική τους πλευρά.

Εκπαιδευτικός & ψυχαγωγικός κινηματογράφος : Η προσεκτική επιλογή μιας παιδικής ταινίας ή ντοκιμαντέρ ανά εβδομάδα και η προβολή τους μέσω projector σε μεγάλη οθόνη , βοηθούν τα παιδιά ν αγαπήσουν την τέχνη του κινηματογράφου.

Παραστάσεις / Show  : Όσοι μικροί μας φίλοι επιθυμούν, μπορούν να γίνονται μέρος των παραστάσεων που πραγματοποιούνται στο μέσο αλλά και στη λήξη της χρονιάς σε μεγάλα θέατρα και συνεδριακά κέντρα της πόλης μας.

Αγαπητοί γονείς, η κράτηση θέσης στο ΚΔΑΠ ξεκίνησε!

Απαραίτητα Δικαιολογητικά για την αίτηση VOUCHER του παιδιού σας από το site –> www.eetaa.gr