Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 441778 | Email: allstarkdap@gmail.com

Η ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ALL STAR DANCE ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ KΔΑΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 5-12 ΕΤΩΝ

ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

Σας περιμένουμε όλους στους υπέροχους και άνετους χώρους μας στην Αιγαίου 11, Καλαμαριά να περάσουμε δημιουργικά απογεύματα με πολλές κατασκευές, ρομποτική, αθλητικές δραστηριότητες, master chef junior, χορό και άλλες υπέροχες δραστηριότητες που θα εκπλήξουν τους μικρούς μας φίλους!

Σκοπός μας είναι μέσα από το παιχνίδι και τη δημιουργική απασχόληση το παιδί να μάθει να ανακαλύπτει τα κρυφά ταλέντα του, να ανοίγει τους ορίζοντές του, να αναπτύσσει τις κινητικές του δεξιότητες, να μαθαίνει το ομαδικό πνεύμα και τον ευγενή ανταγωνισμό περνώντας φανταστικά κάθε απόγευμα με τους φίλους του!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΔΑΠ
ΔΕΥΤΕΡΑ
13:30-21:30
ΤΡΙΤΗ 13:30-21:30
ΤΕΤΑΡΤΗ 13:30-21:30
ΠΕΜΠΤΗ 13:30-21:30
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13:30-21:30
ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΡΓΙΕΣ Κλειστά
Σημείωση: Το πρόγραμμα διαμορφώνεται σε 08:00-16:00 όταν τα σχολεία είναι κλειστά.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ!

Master Chef Junior : Το παιδί δημιουργεί υπέροχες αλμυρές και γλυκιές λιχουδιές μαθαίνοντας παράλληλα βασικές διατροφικές αξίες.

Μαζικός Αθλητισμός/ Χορός : Οι άνετοι  χώροι καθώς και η πολυετή εμπειρία μας, ωθούν  το παιδί να απασχοληθεί γύρω από ομαδικά-ανταγωνιστικά παιχνίδια, να χορέψει στους ρυθμούς του BreakDance και του HIP-HOP, να σκαρφαλώσει στα πανιά του ΑERIAL και να πραγματοποιήσει εύκολο και ασφαλές ασκησιολόγιο πάνω στα στρώματα ασφαλείας με τους έμπειρους και πιστοποιημένους εξωτερικούς συνεργάτες μας.

Κοσμήματα: Πολύχρωμες χάντρες και  φαντασία των μικρών μας φίλων χρειάζονται για να δημιουργηθούν περίτεχνα κοσμήματα για αγόρια και κορίτσια.

Σχολική Μελέτη: Μετά το σχολείο του με την υποβοήθεια των φιλολογων  μας  το παιδί  ολοκληρώνει τις ασκήσεις για το σπίτι κάνοντας και μια μικρή επανάληψη όσων έχει μάθει ήδη το πρωί στο σχολείο.

Υποκριτική / Θεατρική αγωγή: Εξειδικευμένοι δάσκαλοι εισάγουν  στις τέχνες του θεάτρου και του τραγουδιού μέσα από σειρά ευχάριστων ασκήσεων και παιχνιδιών .

Καλλιτεχνικά / Εικαστικά: Με την καθοδήγηση των δασκάλων αφήνουν τη φαντασία τους ελεύθερη, δημιουργούν ζωγραφιές, γλυπτά από πηλό  και διάφορες κατασκευές από PYSSLA έτσι  έρχονται σε επαφή με την καλλιτεχνική τους πλευρά.

Εκπαιδευτικός & ψυχαγωγικός κινηματογράφος: Η προσεκτική επιλογή μιας παιδικής ταινίας ή ντοκιμαντέρ ανά εβδομάδα και η προβολή τους μέσω projector σε μεγάλη οθόνη , βοηθούν τα παιδιά ν αγαπήσουν την τέχνη του κινηματογράφου.

Παραστάσεις / Show  : Όσοι μικροί μας φίλοι επιθυμούν, μπορούν να γίνονται μέρος των παραστάσεων που πραγματοποιούνται στο μέσο αλλά και στη λήξη της χρονιάς σε μεγάλα θέατρα και συνεδριακά κέντρα της πόλης μας.

Ρομποτική: Το παιδί ανακαλύπτει την συναρμολόγηση αλλά και τον προγραμματισμό του παιχνιδιού-ρομπότ, μένοντας έκπληκτο από το πώς μπορεί να το χειριστεί και παράλληλα να παίξει μαζί του.

Αγαπητοί γονείς, η κράτηση θέσης στο ΚΔΑΠ ξεκίνησε! Δείτε τα αποτελέσματα του Voucher και επικοινωνήστε μαζί μας:

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Άκης Σιούτης 6978528901