Nο 1 δύναμη στην Ελλάδα

Η Αll Star Dance είναι η no 1 χορευτική δύναμη στην Ελλάδα και μετρά πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας.

About Our Online Store

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η All Star Dance, μια σχολή χορού με  30 χρόνια εμπειρίας, αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για τους λάτρεις του χορού στη Θεσσαλονίκη. Καταξιωμένη μέσα από δύο σχολές, έχει κατακτήσει αμέτρητες διακρίσεις στον επαγγελματικό και αθλητικό χορό και κατέχει για 13 συνεχόμενα χρόνια τον τιμητικό τίτλο της Πρωταθλήτριας Σχολής σε ολόκληρη την Ελλάδα στις κατηγορίες Latin & Standard, Hip Hop, Modern, Contemporary, Oriental, Arg.Tango. (Αναλυτικά στοιχεία στο www.allstardance.gr)

Η εμπειρία μας δεν περιορίζεται στον αθλητικό χορό, αλλά εκτείνεται και στην επιτυχημένη προετοιμασία επαγγελματιών δασκάλων χορού. Οι μαθητές μας, μέσω ενός προγράμματος σπουδών-προτύπου, έχουν καταφέρει να αποσπάσουν τους υψηλότερους επαίνους από παγκοσμίως αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης χορευτικών γνώσεων, όπως το I.D.T.A. (International Dance Teacher Association – Brighton, UK) και το I.S.T.D. (Imperial Society of Teachers of Dancing – London, UK) και άλλους.

Πέρα από τον αθλητικό χορό, η σχολή μας φιλοξενεί μια πληθώρα εκδηλώσεων, όπως “The Night of the Stars” στο Σ.Κ.Ι. Βελλίδης με 1.400 άτομα, τελικές παραστάσεις στο Βασιλικό Θέατρο, το Μέγαρο Μουσικής, τη Μονή Λαραριστών, το Ράδιο Σίτυ, το Αριστοτέλειο Θέατρο και πολλές άλλες, με συμμετοχή 600 χορευτών και 1.200 θεατών. Αυτές οι εκδηλώσεις κεντρίζουν το ενδιαφέρον όλων των ερασιτεχνών, ενηλίκων και παιδιών, εισάγοντάς τους στη μαγεία του αγωνιστικού και επαγγελματικού χορού. 

H σχολή μας διαθέτει δύο εντυπωσιακούς χώρους συνολικής έκτασης 3.500 τ.μ., 11 αίθουσες διδασκαλίας και 46 κορυφαίους καθηγητές.

Η κεντρική μας σχολή βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, στην περιοχή Καλαμαριά, στη διεύθυνση Εθνικής Αντιστάσεως 16. Αποτελείται από 4 αίθουσες διδασκαλίας, με συνολικό εμβαδό 600 τ.μ. με ειδικό πάτωμα χορού υψηλών προδιαγραφών, κατασκευασμένο με στόχο τη βελτιστοποίηση της τεχνικής αλλά και την αποφυγή τραυματισμών. Αποτελεί τη μεγαλύτερη σχολή-φυτώριο, όπου αποφοίτησαν οι περισσότεροι αθλητές και επαγγελματίες του χώρου. Η σχολή λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του Κώστα Αθανασιάδη από το 1994, ο οποίος έχει και την διαχείριση όλων των τίτλων της οικογένειας ALL STAR όλα αυτά τα χρόνια.

Το 2019, ξεκινήσαμε τη λειτουργία του παραρτήματος All Star Dance City στο κέντρο της πόλης. Είμαστε η μεγαλύτερη σχολή χορού στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στα Βαλκάνια. Η διαρρύθμισή μας παρέχει 7 ανεξάρτητες αίθουσες χορού, συνολικής έκτασης 2800 τ.μ., εξοπλισμένες με όλα τα σύγχρονα μέσα διδασκαλίας και ξεχωριστό χώρο εκγύμνασης. Βρισκόμαστε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, μέσα στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ-HELEXPO) στο ανακαινισμένο περίπτερο 6, με δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗΣ. Η μοναδική αυτή τοποθεσία συνοδεύεται από πανοραμική θέα στην πόλη της Θεσσαλονίκης και τη θάλασσα, μέσα από τις αίθουσες χορού και τις δύο εκτενείς βεράντες μας. Η σχολής μας διευθύνεται από τους: Κωνσταντίνο Αθανασιάδη, Ανέστη Αζά & Κατία Prokopis.

Ελάτε να ανακαλύψετε τον κόσμο του χορού μαζί μας στην All Star Dance!

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Στον αγωνιστικό χορό:

648
ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
392
ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
303
ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
139
ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Στον επαγγελματικό χορό:

Επαγγελματίες χορευτές που έχουν εκπαιδευτεί μαζί μας
Πάνω από 764

Στον ερασιτεχνικό χορο:

Ερασιτέχνες χορευτές που έχουν χορέψει μαζί μας
Πάνω από 12.700

Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα 2022 & 2023

2
ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
2
ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
5
ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2021, 2022, 2023:
Μία 6η θέση και τρεις 5ες θέσεις

About Our Online Store

ΟΡΑΜΑ

Η Αll Star Dance είναι η no 1 χορευτική δύναμη στην Ελλάδα και μετρά πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας.

Το όραμά μας είναι να εφοδιάσουμε το νου και το σώμα παιδιών και ενηλίκων με τις ιδιαίτερες δεξιότητες ενός χορευτή αλλά και ενός αθλητή ταυτόχρονα. Η All Star Dance, με βάση τα αποτελέσματα της εμπειρίας 30 χρόνων, είναι η μόνη σχολή που μπορεί να συνδυάσει την τέχνη με το άθλημα.

 

Με τη βοήθεια των έμπειρων καθηγητών και την οργάνωση συνθηκών & στόχων από την πλευρά της διεύθυνσης, θέτουμε τις βάσεις ακόμη και από τις μικρές ηλικίες, ώστε να έχετε όλα τα εφόδια (σωματικά, πνευματικά αλλά και ψυχικά), να πατήσετε, εφόσον το επιθυμείτε, στο υψηλότερο σκαλί οποιουδήποτε είδους χορού ή αθλήματος επιλέξετε στο μέλλον.

 

Παράλληλα, με οδηγό την πρόληψη κατά των τραυμάτων που υποκρύπτονται σε εντατικές προπονήσεις αλλά και τη δραστική βελτίωση της φυσικής κατάστασης, δημιουργήσαμε τμήματα “σωματοφύλακες”.